Bemutatkozás

Hangtechnikával – hangosítással a cég a 2000-es évek közepe óta foglalkozik. Repertoárunkban szerepel céges- és magánrendezvény, buli, bemutató, konferencia, szalagavató bál, sportesemény hangtechnikájának – hangosításának biztosítása, akár DJ-vel, karaoke-val is. Nagy hangsúlyt fektettünk a “mobil” üzemre, kis vagy nagy helyen -igény szerint- minőségi, nagy hangerő elérésére, a legrövidebb idő alatti kitelepülésre.
Jelenleg 17 000 W erősítőteljesítmény áll rendelkezésre, minőségi URH mikrofonokkal, kivetítővel, vászonnal.

Esküvő előtti "dilema" a zenéről :O
Napjainkban az esküvőre készülő párok csaknem 60%-a választ esküvői DJ-t a nagy napra.
Az esküvői szokások modernizálódása több követelményt támaszt a szolgáltatók felé is, legyen szó esküvői DJ-ről vagy élő zenéről. Nagyobbak az esküvők zenei-technikai igényei, melynek sokszor egy „régimódi zenész” már nem felel meg. A zenésszel szemben a DJ hamarabban tud stílust váltani és "szünet" nélkül tudja szolgáltatni a kedvenc slágereit!

Mint minden esküvői DJ-nek, nekem is vannak elképzeléseim egy-egy esküvővel kapcsolatban, de a párok többsége szereti kedvenc zenéit visszahallani az esküvői DJ által. A ’60-as, ’70-es évek rock & roll, felvételei, a ’80-as, ’90-es évek magyar és külföldi retro disco zenéje, funky, latin és az aktuális pop slágerekre jellemzőek, de nem ritka, hogy egy esküvőn a rock zene örök klasszikusait ordítja a násznép torkaszakadtából.

Egy esküvői DJ ára a legtöbb esetben olcsóbb, mint egy több tagú zenekaré, de egy profi, megbízható esküvő DJ és egy átlagos zenekar ára között nem lesz nagy a különbség. Egy minőségi esküvői DJ odafigyel az apró részletekre, szebben dolgozik. Figyelembe veszi az esztétikai szempontokat, hangulatvilágítással dekorálja a helyszínt, profi minőségű hang-és fénytechnikát biztosít. Az esküvői DJ szolgáltatás nem csak az esküvő napjára korlátozódik. Folyamatosan kapcsolatban vagyunk egymással az eseményt megelőzően, átbeszéljük a zenéket, ötleteket, esküvői tippeket.